Ciorba de salata cu slanina

de nadina73 in Ciorbe, 12 Mai 2010 | 11234 vizualizari

 

super buna cu mamaliguta

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana salata verde mare
  • 1 capatana de usturoi
  • 3-4 linguri de ulei
  • 6-7 feliute de slanina afumata
  • 2 oua
  • 300 ml smantana
  • 2 cani de bors(bors de casa sau daca nu aveti eventual se poate pune putina sare de lamaie)
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata cu slanina:

Se curata usturoiul si se piseaza marunt apoi se caleste in putin ulei ,dupa care se pune salata spalata si taiata marunt. Se calesc impreuna pana se inmoaie bine salata ,apoi se pune sare si 3-4 litri apa.Se lasa sa fiarba la foc mic. Intre timp se taie slanina feliute subtiri si se cresteaza apoi se prajeste pe ambele parti dupa care se pune in ciorba.


Cand salata e fiarta se pune borsul .Intr-un castron se desfac galbenusurile de albusuri,albusurie se pun in ciorba (se vor face ca si zdrentele)iar galbenusrile se amesteca bine cu smantana iar dupa ce ciorba s-a mai racit putin se pune si smantana cu galbenusurile


Se serveste cu mamaliguta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata cu slanina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

nadina73 1

13.05.2010, 01:15

eu sant din tg-mures dar pana la cluj nu e deacat 100 km daca nu ma insel,dar pana in spania...........................3000km carla

mariac 1

18.05.2010, 20:27

nadina73 1

18.05.2010, 20:29

stiu buni ca iti place cu mamliguta cu branza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi