Ciorba de salata verde cu afumatura si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 2 Apr 2020 | 2760 vizualizari

COMENTARII (22)

RODIMUR 1

02.04.2020, 23:56

O astfel de ciorbă este de mult timp pe lista mea...

vasimur 1

02.04.2020, 23:56

mihaelar63 1

03.04.2020, 00:02

Rodica , ai mai spus , asta .Si eu am pe lista preparate ce le doresc de mult timp . De exemplul : alivanca

RODIMUR 1

03.04.2020, 00:12

MotanLaOale 1

03.04.2020, 00:45

deyutzky 1

03.04.2020, 02:38

Ce-mi place ciorba de salata, chiar n-am facut demult. Eu pana acum am facut-o simpla, fara afumatura, imi place ca seamana cu ciorba radauteana. Oricum am in plan sa incerc si cu afumatura, cred ca e delicioasa.

Tabita _ 1

03.04.2020, 02:56

cristinutanicolita 1

03.04.2020, 07:05

Buna!

Lau 1

03.04.2020, 08:00

Bunaă

Ksenya 1

03.04.2020, 08:46

n am mancat niciodata dar as gusta de la tine

mihaelar63 1

03.04.2020, 09:30

Cu mare drag , Ksenya !!!

madi_marin 1

03.04.2020, 10:32

Mmmm...foarte buna!

mirela0911 1

03.04.2020, 10:52

Cred ca e buna si varianta asta!

Rahela Velicu 1

03.04.2020, 12:04

Constelatialeu 1

03.04.2020, 14:54

Adi 1

03.04.2020, 16:12

Buna!

oanapl 1

03.04.2020, 19:04

Ce bunătate!

Rocsi 1

03.04.2020, 20:41

Gherca Daniela 1

04.04.2020, 17:37

Panacris 1

04.04.2020, 20:01

RuxyRux 1

04.04.2020, 22:12

Ce minunatie!

dantes 1

05.04.2020, 10:16

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta