Ciorba de sfecla rosie cu smantana

de Rocsi in Supe/Ciorbe, 10 Ian 2010 | 12174 vizualizari

 

eu va scriu ingredientele cam pntru 6,7 litri de ciorba

 

INGREDIENTE

  • o sfecla mai mare
  • o ceapa
  • pantrunjel
  • 10,11 cartofi mari
  • un ardei rosu dar e bun si verde
  • pudra de legume
  • piper
  • smantana
  • ulei
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie cu smantana:

se fierbe sfecla.cand e fiarta se curata de coaja si se da p razatoarea mare.

pui apa in oala mai putin de strei sferturi de oala ,sa nu iese prea apoasa.

pui legumele le tragi cateva clocote,apoi pui cartofii taiati cuburi si legumele uscate.

cand sunt pe trei sferturi fierti cartofii ,pui sfecla data pe razatoare care o pui intr-o tigaie cu putin ulei si o invarti de cateva ori,apoi o iei si o pui in oala cu ciorba.

cand s-au fiert cartofii,pui borsul(eu asa acresc cu altceva nu imi place ).tragi cateva clocote si pui smantana si pantrunjel verde pe deasupra si pui capacul pe oala.

 

TIPS-URI

1

o poti manca si la post fara smantana.

2

sper sa va placa.e foarte buna ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionix 1

10.01.2010, 21:37

n-am mancat ciorba de sfecla rosie pan-acu'... o sa-ncerc

Rocsi 1

10.01.2010, 22:07

nu stii ce ratezi....

ionix 1

11.01.2010, 09:00

o sa vad... daca nu-mi place ti-o trimit acasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L