Ciorba de sfecla rosie cu smantana

de Rocsi in Supe/Ciorbe, 10 Ian 2010 | 18680 vizualizari

 

eu va scriu ingredientele cam pntru 6,7 litri de ciorba

 

INGREDIENTE

  • o sfecla mai mare
  • o ceapa
  • pantrunjel
  • 10,11 cartofi mari
  • un ardei rosu dar e bun si verde
  • pudra de legume
  • piper
  • smantana
  • ulei
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie cu smantana:

se fierbe sfecla.cand e fiarta se curata de coaja si se da p razatoarea mare.

pui apa in oala mai putin de strei sferturi de oala ,sa nu iese prea apoasa.

pui legumele le tragi cateva clocote,apoi pui cartofii taiati cuburi si legumele uscate.

cand sunt pe trei sferturi fierti cartofii ,pui sfecla data pe razatoare care o pui intr-o tigaie cu putin ulei si o invarti de cateva ori,apoi o iei si o pui in oala cu ciorba.

cand s-au fiert cartofii,pui borsul(eu asa acresc cu altceva nu imi place ).tragi cateva clocote si pui smantana si pantrunjel verde pe deasupra si pui capacul pe oala.

TIPS-URI

1

o poti manca si la post fara smantana.

2

sper sa va placa.e foarte buna ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionix 1

10.01.2010, 21:37

n-am mancat ciorba de sfecla rosie pan-acu'... o sa-ncerc

Rocsi 1

10.01.2010, 22:07

nu stii ce ratezi....

ionix 1

11.01.2010, 09:00

o sa vad... daca nu-mi place ti-o trimit acasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste