Ciorbita cu legume , carne de porc si smantana

de Cris2711 in Supe/Ciorbe, 8 Oct 2011 | 4369 vizualizari

 

Inca este calda,la vremea de afara .....:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de ulei
  • carne de porc fara grasime 500 grame
  • fasole galbena 300grame
  • 3-4 cartofi
  •  telina
  • radacina de patrunjel
  • ardei
  • morcovi
  • rosii
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu legume , carne de porc si smantana:

Intr-o oala de 5 litri se caleste ceapa taiata marunt in ulei.Cand s-a calit se adauga si carnea de porc taiata cubulete.Se caleste inca putin iar apoi se adauga apa, 2-3 litri.Se lasa sa fiarba ,cand fierbe se adauga legumele taiate cubulete sau marunt,fiecare dupa dorinta.Se lasa totul sa fiarba pana este carnea fiarta bine.A nu se uita sarea si piperul:).Cand este gata se adauga frunzele de patrunjel proaspete sau congelate si smantana . Pofta buna.Cantitatile se iau dupa dorinta .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu legume , carne de porc si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Bucataras Medi 1

16.10.2011, 12:34

si eu vreau o portie.................vin la tine la pranz,ce zici, ma primesti? ..................mie imi plac tare mult ciorbele...............

Cris2711 1

16.10.2011, 13:47

Medi asa cum calatoresti tu, te-as primi intr-o buna zi cu mare drag la mine si nu numai la o ciorbita

DanaModog 1

17.12.2014, 23:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, cu bors de casa