Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pestele se portioneaza in bucati potrivite,apoi se spala cu apa rece,se lasa la scurs si se presara un praf de sare.
In aproximativ 2 l de apa se pune la fiert zarzavatul taiat marunt,cu un praf de sare.Rosiile coapte se decojesc si se dau prin razatoare si se pun in apa langa zarzavat.
Dupa ce s-au inmuiat zarzavaturile se adauga borsul,sare dupa gust si se lasa sa clocoteasca.Se adauga orezul si bucatile de peste.
Se mai lasa la fiert timp de 15-20 minute.Se opreste focul,apoi se adauga verdeata proaspata tocata marunt.
Se serveste cu ardei iute si mamaliguta!
1
ciorba originala,lipoveneasca se face cu apa din Dunare,la ceaun de tuci pe pirostrie,acrita cu otet de vin.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult