Ciorba de stevie

de Sidy in Ciorbe, 22 Iul 2011 | 2680 vizualizari

 

O ciorba usoara pentru zilele calduroase de vara....

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de stevie
  • 1 morcov mare
  • 1 patrunjel
  • 1/2 gulie
  • 2 oua
  • 1 gramajoara macris
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie:

Se curata stevia si macrisul de codite. Zarzavatul se rade. Morcovul ras se caleste in putin ulei Stevia se taie fasii subtiri.


Intr-o oala se pune zarzavatul ras si se completeaza cu apa. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa sa fiarba zarzavatul. Ceapa se pune intreaga.Cind zarzavatul este fiert de jumatate se adauga stevia si macrisul si se lasa sa fiarba toate bine.


Ouale se bat bine si se adauga un polonic de ciorba fierbinte.Se invarte si apoi se rastoarna compozitia in ciorba. Se lasa sa dea un clocot si se stinge focul sub ciorba.


Daca doriti sa fie ciorba si mai acrisoara se poate adauga putin iaurt. Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ionela2682 1

22.07.2011, 19:37

Sidy 1

22.07.2011, 19:37

adasev12...asa cred ca aceea este stevia...
Ma bucur ca va plac ciorbitele mele usoare....

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec