Ciorba de stevie

de Bunica in Ciorbe, 6 Mai 2009 | 5523 vizualizari

 

Racoritoare si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 2-3 legaturi de stevie
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov
  • 2-3 linguri orez
  • bors
  • 1 ou
  • o legatura leustean
  • oala de 3 litri
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie:

Pui la fiert un litru de apa.


Se spala stevia, se curata de nervura groasa din mijloc si se da in doua-trei clocote.


Se strecoara stevia si se lasa in strecuratoare la racit. Apa in care a fiert se arunca.


Pui din nou apa la fiert, in care adaugi ceapa verde tocata marunt, morcovul ras si orezul.


Cind ceapa s-a inmuiat putin adaugi stevia, maruntita in prealabil, si borsul.


Lasi sa mai dea 2-3 clocote si se drege cu oul batut.


La sfirsit se adauga leusteanul taiat marunt.


PS. Poti pune in farfurie si citeva linguri de sfecla cu zeama (din borcan) - ca si la borsul rusesc



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Miha 1

06.05.2009, 22:23

Acum cateva zile imi adusese sotul de la piata niste stevie si n-am stiut ce sa fac cu ea.
Daca data viitoare va mai indrazni sa cumpere voi sti.

ANCA 1

08.05.2009, 10:32

vreau si eu o portie

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 13:01

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda si stevie