Ciorba de stevie

de Panacris in Supe/Ciorbe, 24 Apr 2019 | 7585 vizualizari

 

O ciorbita usoara de primavara! ;) 

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati medii,
  • apio 2 tije,
  • morocovi 2 bucati,
  • patunjel 1 radacina,
  • pastarnac ½ bucata,
  • ardei kapia 1 bucata,
  • leustean ½ legatura,
  • ulei de floarea soarelui presat la rece SanoVita 2 linguri,
  • dovlecel 1 bucata,
  • stevie cca. 500 g,
  • sare de mare,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel proaspat,
  • bors de putina cca. 750 ml,
  • oua 2 bucati.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie:

Legumele (ceapa, morcovii, patrunjelul, pastarnacul, ardeiul kapia, apio si dovlecelul) se curata, apoi se taie marunt si se pun la calit intr-un vas mai inalt, cu ulei si putina apa, pana devin translucide, cca. 10 minute la foc minim, neacoperit.

Apoi se completeaza cu cca. 3000 ml apa rece, se asezoneaza de sare si piper si se lasa la fiert cca. 30 minute la foc mediu, semiacoperit. Între timp se curata stevia de nervurile groase si se taie julien. După ce s-au fiert legumele se adauga stevia, leusteanul curatat si tocat marunt şi se mai lasa la fiert cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit.

La final se adauga borsul de putina, patrunjelul verde tocat marunt, iar în zilele de dulce, ciorba se drege cu ou batut.

Spor si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume cu ciolan afumat