Ciorba de teci

de Andra_Constantinescu in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2015 | 7130 vizualizari

 

Dupa operatia suferita, ciorba de teci devenise cea mai buna mancare a mea.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • 2-3 linguri ulei;
  • 2-3 l apa;
  • 700 g teci de fasole;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o legatura marar;
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de teci:

Se curata ceapa de foi si se spala.

Se taie ardeiul pe jumatate, se curata de seminte si se spala.

Se curata morcovul de coaja si se spala.

Se pun legumele la fiert intr-o oala cu apa, ulei si putina sare. Se clocotesc 10-15 minute.

Tecilor li se indeparteaza moatele, apoi se rup in bucati mici, se spala si se pun in apa clocotita.

Cand s-au fiert, se adauga rosiile si se mai clocotesc cateva minute. Se pune mararul spalat si tocat marunt si se ia oala de pe foc. Se potriveste ciorba de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole (Minestra)