Ciorba de teci

de Andra_Constantinescu in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2015 | 7177 vizualizari

 

Dupa operatia suferita, ciorba de teci devenise cea mai buna mancare a mea.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • un ardei gras;
  • un morcov;
  • 2-3 linguri ulei;
  • 2-3 l apa;
  • 700 g teci de fasole;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o legatura marar;
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de teci:

Se curata ceapa de foi si se spala.

Se taie ardeiul pe jumatate, se curata de seminte si se spala.

Se curata morcovul de coaja si se spala.

Se pun legumele la fiert intr-o oala cu apa, ulei si putina sare. Se clocotesc 10-15 minute.

Tecilor li se indeparteaza moatele, apoi se rup in bucati mici, se spala si se pun in apa clocotita.

Cand s-au fiert, se adauga rosiile si se mai clocotesc cateva minute. Se pune mararul spalat si tocat marunt si se ia oala de pe foc. Se potriveste ciorba de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de teci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume