Ciorba de vacuta

de izulika in Supe/Ciorbe, 17 Mai 2010 | 17763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita fara grasime
  • 2 morcovi
  • 1 ardei verde
  • 2 ceape
  • 2 cartofi 
  • 2 linguri ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 linguri pasta tomate(sau rosii tocate marunt)
  • sare de lamaie
  • bors pudra pt ciorba de vacuta
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece.Cand da in clocot se aduna spuma de cate ori este nevoie si se lasa sa fiarba inca 20 de minute.Intre timp se curata morcovul,ardeiul, cartofii si ceapa apoi morcovul,cartofii si ardeiul se taie cubulete iar ceapa se toaca marunt.Dupa cele 20 de minute se adauga peste carne 2 linguri de ulei,ceapa,morcovul si ardeiul.Cand carnea este fiarta se adauga pasta de tomate sau rosiile,si cartofii,dupa ce totul este fiert se adauga sare,piper, borsul pt ciorba de vacuta,usturoiul tocat marunt si se acreste cu sare de lamaie dupa gust.Se i-a de pe foc si se adauga leustean proaspat tocat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

izulika 1

17.05.2010, 21:31

nadina73 1

17.05.2010, 23:37

si eu vreau am pus 5 furcu,trebuia lingurie super buna si arata grozav de bine

elena1988 1

19.01.2011, 10:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de usturoi