Ciorba de fasole

de crisad in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 1840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole boboabe
  • 2ceapa
  • 2morcov
  • pastarnac
  • telina
  • ardei
  • suc de rosii
  • boia de ardei
  • frunze de telina
  • sare tarhon 
  • cartofi1
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat (de seara pana dimineata ) .am pus fasolea impreuna cu 1 ceapa 1 morcov pastarnac (taiate in bucati mari) si cartoful (intreg Vladut spune ca atrage toate toxinele din fasole )se fierb (eu am fiet-o la oala minune cam o ora ) am strecurat fasolea si am impartit-o in 2.o parte impreuna cu legumele fierte le-am facut fasole batuta iar restul am pastrat-o pt ciorbita. cat timp a fiert fasolea am tocat restul de legume pe care le-am tras la tigaie si am adaugat suc de rosiii si zeama in care a fiert fasolea si le-am mai lasat sa fiarba cam 10-15 min apoi am adaugat boabele fierte si am mai fiert cam 5 min


am adaugat frunze de telina tovate marunt si tarhon uscat


am servit cu paine de casa si muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bucataras 1

28.02.2010, 23:59

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:37

un deliciu........................

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:52

preferata mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura