Ciorba alba cu curcan si legume

de ANCA in Supe/Ciorbe, 13 Aug 2010 | 5287 vizualizari

 

.. am improvizat cu ce aveam la indemana, si a iesit gustoasa tare!!

 

INGREDIENTE

  • un piept de curcan dezosat
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • 1 telina
  • o mana de fasole verde
  • o mana de mazare
  • ardei gras
  • 3 rosii mari proastete
  • o ceapa
  • frunze proaspete de telina si leustean
  • 1 l bors
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba alba cu curcan si legume:

 Am taiat cubulete pieptul de curcan si l-am pus la fiert 10 minute, apoi am adaugat radacinoasele taiete julien fin, fasolea verde si mazarea. Am lasat 5 minute la fiert, apoi am pus ceapa tocata, ardeiul gras si rosiile taiate cubulete.

Cand toate legumele sunt fierte, se pune borsul clocotit separat, se sareaza si pipereaza dupa gust. Intr-un castron, am batut 2 oua cu 300 g smantana, le-am pus in ciorbita si am lasat sa mai clocoteasca aproximativ 3 minute.

Am oprit focul si am adaugat frunzele de leustean si telina.

O ciorbica usoara, merge foarte bine rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba alba cu curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Corinuta 1

14.08.2010, 00:50

Julie 1

14.08.2010, 14:02

Sper ca mai ai o portie! Am o foameee!

mihaelar63 1

19.08.2010, 07:44

ce buna , da si eu doresc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!