Ciorba de varza murata-de post

de nadea68 in Mancaruri de post, 10 Apr 2014 | 3457 vizualizari

 

Azi v-am adus o ciorbita tare gustoasa,o gatea bunica,o gateste mama si o gatesc si eu cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza murata
  • 2-3 morcovi
  • o bucata telina radacina (100 g)
  • 1 ceapa
  • 3-4 cartofi medii
  • 400 g rosii in bulion sau suc de rosii
  • sare
  • ulei
  • piper
  • patrunjel
  • 3 l apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza murata-de post:

Curatam morcovul si telina, taiem marunt.Cartofii ii curatam si-i lasam intregi.


Punem o oala cu apa pe foc si adaugam legumele.


Lasam pe foc cam 30 minute.


Intr-o tigaie punem ulei si ceapa,la calit.


Varza murata se taie cat mai marunt.


Cand ceapa e calita adugam rosii in bulion.Mai lasam 2-3 minute pe foc.


Dupa 2-3 minute adaugam si varza.Amestecam si lasa pe foc cateva minute,dupa care adaugam varza la legumele in oala.


Scoatem cartofii cand sunt fierti intr-un bol ,ii maruntim cu furculita si-i punem din nou la ciorba.


Adaugam la ciorba sare daca e nevoie,depinde de cat e sarata varza.


Sa lasa pe foc 10-15 minute.


Cand e gata se stinge focul si se adauga piper si verdeata.


Pofta buna! :)




 

TIPS-URI

1

se poate folosi si varza proaspata,se acreste cu bors sau sare de lamaie

2

daca nu e post se poate adauga carne de pui,porc sau vita

3

se serveste cu smantana sau ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza murata-de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

merisor 1

11.04.2014, 17:14

Foarte buna!

tanyapatap 1

11.04.2014, 18:08

nadea68 1

11.04.2014, 19:40

va multumesc pentru aprecier si comentari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza -de post