Ciorba de varza noua cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 15 Iun 2014 | 3899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • afumatura, cca 500 gr. (oase, coaste, bacon)
  • 1 lingura ulei
  • 1 varza proaspata
  • 3 fire de capa verde
  • 2 morcovi potriviti
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • boabe de piper
  • bobite de mustar
  • 1 lingura pasta de rosii
  • cimbru, marar dupa gust (uscat sau proaspat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza noua cu afumatura:

Spalam afumatura si daca avem si bucatele de bacon,le prajim pe acestea mai intai intr-o lingura de ulei pana se rumenesc, apoi punem si oasele/ coastele afumate, morcovul ras pe razatoarea mare, ceapa taiata rondele si adaugam cca 3l apa rece, bobite de mustar, boabe de piper, 1 foaie de dafin, sare si piper macinat dupa gust.


Lasam sa fiarba la foc potrivit pana fierbe carnea, apoi adaugam varza tocata fideluta si mai lasam la foc potrivit inca 20-30 minute, sa fiarba si varza.


La final punem o lingura pasta de rosii, mai dam 2-3 clocote, stingem focul, presaram cimbru si marar,apoi servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza noua cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

15.06.2014, 16:24

Buna!!!

Micutza Luana 1

05.06.2015, 13:55

buna

Panacris 1

01.08.2017, 15:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne