Ciorba de vita cu galuste bavareze

de Lau in Supe/Ciorbe, 17 Iul 2018 | 3565 vizualizari

 

Provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de vita
  • 100 g unt
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi micuti
  • 1 dovlecel
  • 1 radacina telina mica
  • sare
  • piper
  • amestec ierburi de gradina
  • boia de ardei iute
  • Galuste bavareze
  • 1/2 paine feliata veche de o zi
  • 50 g pesmet
  • 2 oua
  • 120 ml lapte
  • 1 ceapa rosie
  • 70 g unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita cu galuste bavareze:

Taiem untul bucati si il topim in oala in care vom face ciorba. Cand s-a topit, adaugam carnea taiata bucati si prajim pe ambelel parti.

Scoatem carnea intr-o farfurie, acoperim cu capac.

In untul topit adaugam ceapa data prin razatoare, un morcov dat prin razatoare, lasam 2-3 min sa se caleasca.

Adaugam restul de legume taiate cubulete, carnea si apa pana ce se umple oala (eu am folosit 4 l).

Adaugam condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic spre mare.

Galustele: rupem bucati feliile de paine, adaugam 1/2 legatura patrunjel verde. Adaugam ceapa calita in untul topit, ouale batute cu laptele si condimente dupa gust, amestecam pana ce se omogenizeaza.

Cu mainele umede formam galustele de marimile unei mingi de ping -pong.

Cand carnea este fiarta, adaugam galustele si lasam sa fiarba la foc mic pana ce se ridica la suprafata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita cu galuste bavareze" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta la ceaun