Ciorba de vitel cu legume si tarhon

de merisor in Ciorbe, 25 Iun 2014 | 2434 vizualizari

 

Este o ciorbita foarte buna, dulce-acrisoara!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel cu os
  • 2 cepe galbene
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/4 radacina telina
  • 10 pastai de fasole galbena
  • 1 ceasca boabe de mazare(congelata)
  • 1 ardei rosu, de la congelator
  • 2 rosii
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 l apa
  • 1 ou
  • 2 linguri otet de mere
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu legume si tarhon:

Portionam carnea si o spalam bine.


Punem un vas cu apa si putina sare pe foc, iar cand atinge punctul de fierbere scufundam carnea in el.


Lasam carnea sa fiarba 10-15 minute pana incepe sa se patrunda la testul cu furculita si inlaturam spuma care se formeaza.


Adaugam apoi legumele curatate, spalate si taiate cubulete(mai putin mazarea si ardeiul rosu care sunt congelate).


Cand morcovul si pastarnacul incep sa se patrunda, adaugam si mazare si ardeiul rosu, apoi peste cateva minute rosiile decojite si taiate.


Gustam ciorba si o potrivim de sare si presaram tarhonul.


Dupa zece minute de la adaugarea rosiilor, batem oul, adaugam otetul si le amestecam cu putina ciorba fiarta, apoi le adaugam in ciorba de pe foc, amestecand cu o spatula sa se imprastie uniform.


Stingem focul si adaugam patrunjelul tocat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu legume si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mamaieelena 1

26.06.2014, 20:19

buna

Aletta 1

22.04.2015, 22:47

Ce bine arata.cu siguranta o sa fac si eu.

Micutza Luana 1

05.06.2015, 13:18

ce bunatate tre la favorit sa io fac lu iubi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gasca