Ciorba de fasole cu oase afumate

de AndrutzaP in Ciorbe, 20 Mar 2016 | 1231 vizualizari

 

Am facut ciorbica asta la cererea iubitului meu. Aveam niste oase de porc afumate eco, de parintii mei la tara. Atat de mult i-au placut ca a zis ca sigur merg de minune si cu fasole, asa ca...asta a iesit.

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole alba boabe
  • oase de porc afumate
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 morcov
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingurita tarhon
  • sare,
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu oase afumate:

Oasele de porc, spalate, se pun la foc in oala sub presiune cu fasolea ( fiarta in prealabil in 2 ape). Se fierb impreuna in oala sub presiune aproximatv 1.5 ore ( depinde de cat de repede se fierbe fasolea).


Dupa ce fasolea si carnea s-au fiert foarte bine se iau de pe foc. Separat se caleste ceapa cu ardeiul si morcovul. Dupa ce s-au inmuiat se adauga bulionul de rosii si pasta de ardei si se mai lasa pe foc cateva minute. Prajeala astfel facuta se toarna in oala in care sunt fasolea si carnea. Daca nu are suficienta zeama se mai adauga apa fiarta ( depinde cat de multa zeama vreti sa aiba ciorba) si se fierbe circa 15-20 minute ca sa se incorporeze aromele.


Se condimenteaza cu sare, piper si tarhon dupa gust. Dupa ce opriti focul, puneti deaspura o legatura de patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu oase afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 15:35

Rocsi 1

21.03.2016, 21:07

Ahhhh, ce gustoasa!

Ina 1

21.03.2016, 21:41

nu refuz niciodata o ciorbitza de fasole cu afumatura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de porc si legume de varaI