Ciorba de zucchini cu leurda

de Valclaudia in Ciorbe, 7 Apr 2017 | 818 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/4 radacina de telina
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 2 ardei kapia rosii
  • 1 borcan mic zarzavat pentru ciorbe
  • 1 legatura de leurda proaspata
  • leustean verde
  • sare si piper dupa gust
  • cca 2l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zucchini cu leurda:

Toate legumele se curata si se spala bine, sub jet de apa.

Ceapa o taiem bucatele si o punem la sotat in ulei, impreuna cu fasiile de ardei rosu si de cubuletele de telina. Sotam 4-5 minute la foc mediu spre mic.

Adauga apoi zarzavatul pentru ciorba, apa plata, foaia de dafin si boabele de mustar.

Lasam sa dea in clocot, apoi punem cuburile de zucchini (eu am pastrat si coaja pe zucchini pentru culoare). Fierbem 10 minute, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust, oprim focul, adaugam leurda taiata fasii si leustean verde dupa gust.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zucchini cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Valclaudia 1

07.04.2017, 17:04

Cleme, rade ca am dato pe brazda si cu mancare fara carnita adica.... ii place la mine

merisor 1

07.04.2017, 18:57

Cu leurda, yummy!

Lau 1

07.04.2017, 19:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu costita