Ciorba de zucchini cu leurda

de Valclaudia in Ciorbe, 7 Apr 2017 | 437 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/4 radacina de telina
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 2 ardei kapia rosii
  • 1 borcan mic zarzavat pentru ciorbe
  • 1 legatura de leurda proaspata
  • leustean verde
  • sare si piper dupa gust
  • cca 2l apa plata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zucchini cu leurda:

Toate legumele se curata si se spala bine, sub jet de apa.


Ceapa o taiem bucatele si o punem la sotat in ulei, impreuna cu fasiile de ardei rosu si de cubuletele de telina. Sotam 4-5 minute la foc mediu spre mic.


Adauga apoi zarzavatul pentru ciorba, apa plata, foaia de dafin si boabele de mustar.


Lasam sa dea in clocot, apoi punem cuburile de zucchini (eu am pastrat si coaja pe zucchini pentru culoare). Fierbem 10 minute, apoi asezonam cu sare si piper dupa gust, oprim focul, adaugam leurda taiata fasii si leustean verde dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zucchini cu leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Valclaudia 1

07.04.2017, 17:04

Cleme, rade ca am dato pe brazda si cu mancare fara carnita adica.... ii place la mine

merisor 1

07.04.2017, 18:57

Cu leurda, yummy!

Lau 1

07.04.2017, 19:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu afumatura si tarhon