Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 5 Oct 2010 | 6398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare de pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 2-3 rosii
  • 1 litru de bors
  • o legatura de leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel:

Curatam aripioarele, le spalam si le punem la fiert intr-o oala cu apa.

Condimentam cu sare si lasam la fiert circa 15 min.

Spumam din cand in cand. Separat spalam , curatam si taiem ceapa, morcovul si ardeiul gras .

Adaugam totul in oala cu ciorba si  lasam la fiert circa 15 min. dupa care adaugam si dovlecelul taiat cubulete.

Cand totul este aproape fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare si apoi si borsul(pe care l-am fiert separat) si mai lasam sa dea in cateva clocote.

Potrivim de sare, tragem de pe foc si asezonam cu leustean verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din aripioare de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:48

te asteptam, nadina

Corinuta 1

07.10.2010, 12:33

hop si eu la spartul targului

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 12:41

Corina, bine ai venit...............las ca aici nu a fost asa batalie ca pe oua si carnati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu costita afumata