Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac

de sandytza in Supe/Ciorbe, 5 Iun 2009 | 1927 vizualizari

 

O combinatie originala dar foarte gustoasa. Un pic acrisoara si care contine un numar bogat in vitamine,proteine, adaica o mancarica ce are de toate.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr costita adobata (facuta cu boia)
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr spanac
  • sare , piper
  • 1 ingura bors magic
  • vegeta
  • 1 morcov
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac:

Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.



Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.


Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.



Se fac 2 omlete din compozitia preparata, in 2 tigai medii. Eu am pus una mare si una mica.Se prajesc pe o parte si pe alta.



Se taie omletele bucatele.





Intr-un bol se amesteca lapetle cu 1 lingura faina ,smantana si pasat de rosii.



Se adauga in oala , iar cand incepe sa fiarba se adauga omleta taiata bucati.



Se adauga o lingura de bors magic si se potriveste de sare si piper.







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Ciorbica de legume cu carne de vita