Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac

de sandytza in Supe/Ciorbe, 5 Iun 2009 | 4171 vizualizari

 

O combinatie originala dar foarte gustoasa. Un pic acrisoara si care contine un numar bogat in vitamine,proteine, adaica o mancarica ce are de toate.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr costita adobata (facuta cu boia)
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr spanac
  • sare , piper
  • 1 ingura bors magic
  • vegeta
  • 1 morcov
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac:

Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.

Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.

Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.
 
Se fac 2 omlete din compozitia preparata, in 2 tigai medii. Eu am pus una mare si una mica.Se prajesc pe o parte si pe alta.

Se taie omletele bucatele.

Intr-un bol se amesteca lapetle cu 1 lingura faina ,smantana si pasat de rosii.

Se adauga in oala , iar cand incepe sa fiarba se adauga omleta taiata bucati.

Se adauga o lingura de bors magic si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac