Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac

de sandytza in Supe/Ciorbe, 5 Iun 2009 | 4261 vizualizari

 

O combinatie originala dar foarte gustoasa. Un pic acrisoara si care contine un numar bogat in vitamine,proteine, adaica o mancarica ce are de toate.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr costita adobata (facuta cu boia)
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr spanac
  • sare , piper
  • 1 ingura bors magic
  • vegeta
  • 1 morcov
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac:

Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.

Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.

Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.
 
Se fac 2 omlete din compozitia preparata, in 2 tigai medii. Eu am pus una mare si una mica.Se prajesc pe o parte si pe alta.

Se taie omletele bucatele.

Intr-un bol se amesteca lapetle cu 1 lingura faina ,smantana si pasat de rosii.

Se adauga in oala , iar cand incepe sa fiarba se adauga omleta taiata bucati.

Se adauga o lingura de bors magic si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de pui a la grec