Ciorba din maruntaie de gasca

de mamaieelena in Supe/Ciorbe, 16 Sep 2011 | 5034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de la aripile gastei
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 bucata mica teleina(o felie)
  • 1/2 de praz
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri rase cu orez
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1/2 l bors pregatit in casa
  • 3 fire de patrunjel
  • 3-4 fire de leustean
  • 2 rosii
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din maruntaie de gasca:

Am spalat bine copanelele si le-am pus in apa rece la fiert .Dupa aproximativ 30 de minute am pus si zarzavaturile tocate cu mana in oala la fiert mai putin rosiile deoarece le-am pus catre sfarsit ,deasemeni tocate cu mana apoi am adaugat si borsul a mai lasat cateva clocote si am potrivit gustul de sare.

Intr-un castronel am spart ouale pe care le-am batut cu furculita si 3-4 linguri de zeama din ciorba dupa care am adaugat totul in oala.Am lasat sa mai clocoteasca cateva secunde si am pus verdeata pe deasupra am oprit focul.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din maruntaie de gasca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu cartofi