Ciorba din oase de porc

de Lau in Ciorbe, 30 Ian 2016 | 3636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oase mari cu carne
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 pastarnac
  • cartofi
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • 1 ou
  • 100 ml smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc:

Carnea spalata bine o punem la fiert in apa fierbinte,o fierbem cateva clocote dupa care aruncam apa, trecem carnea pe sub un jet de apa.


Punem carnea din nou la fiert in apa cu putina sare si lu-am spuma de cate ori este nevoie.


Intre timp intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt intr-o lingura de untura (sau ulei), adaugam morcovul dat prin razatoarea mica, calim putin dupa care adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam 1 pahar apa, rosiile tocate si pasta de tomate.


Amestecam si lasam putin pe foc dupa care adaugam in vasul cu carne, adaugam pastarnacul tocat marunt si cartofii taiati cuburi.


Cand cartofii sunt fierti adaugam borsul acru (dupa gust) leusteanul tocat marunt, sare,piper dupa gust si mai lasam cateva minute pe foc.


La final am batut un ou cu smantana si putina zeama de la ciorba, adaugam si patrunjelul verde tocat si adaugam in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

02.02.2016, 12:47

Rahela Velicu 1

04.02.2016, 00:03

foarte buna!

Lau 1

04.02.2016, 07:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pide cu branza si spanac
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din oase de porc