Ciorba din oase de porc

de violeta30 in Supe/Ciorbe, 31 Dec 2019 | 1547 vizualizari

 

Bunătăți pentru Crăciun

 

INGREDIENTE

  • 7-8 oase de porc
  • 5-6 cartofi
  • 3 cepe mari
  • 2 ardei roșii
  • 400 ml roșii în bulion
  • 1 l de borș
  • Sare/delikat
  • Verdeață (mărar și leuștean)
  • 7 l de apă
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc:

Legumele le curățăm, le spălăm și le tocăm cuburi.
Oasele se pun la opărit în apă clocotită 15 minute. Aruncăm apa rezultată și spălăm cu apă caldă oasele de resturile de spumă.
Punem apă (7 litri) într-o oală și lăsăm să fiarbă, când clocotește, adăugăm oasele și legumele, mai puțin roșiile. Când sunt bine fierte vom pune și roșiile. După 20 minute vom adăuga borșul fiert înainte.
La final batem două ouă, oprim focul, presărăm verdeața și luăm un polonic de ciorbă și adăugăm peste ouăle bătute. Acest amestec se va pune în oala de ciorbă. Va da ciorbei un aspect plăcut, dar și gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

03.01.2020, 21:02

Sunt grozave aceste ciorbe in sezonul rece!

dantes 1

04.01.2020, 10:49

Buna!

Anett 1

30.11.2021, 16:00

Foarte delicios si sanatos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu os afumat