Ciorba groasa de miel cu naut

de katty in Ciorbe, 4 Mai 2016 | 605 vizualizari

 

Retete de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne de miel cu os
  • 1 conserva naut
  • 1 morcov
  • 3 tije telina apio
  • 200 ml sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita boia iute
  • patrunjel verde pentru decor
  • optional iaurt pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba groasa de miel cu naut:

Intr-o oala, punem 1 lingura de ulei la incins si adaugam bucatile de carne. Le intoarcem pe toate partile si le lasam pana incep sa se rumeneasca usor. Stingem cu apa calda, cat sa acopere carnea si o lasam sa fiarba la foc mic.


Separat, in uleiul ramas punem la calit morcovii taiati cubulete, telina taiata cubulete, iar mai apoi ceapa tocata fin.


Cand legumele s-au inmuiat usor, iar carnea a fiert de jumatate adaugam legumele peste carne si le lasam sa fiarba aproximativ 10 minute. Adaugam sosul de rosii, sare, piper negru macinat, boiaua iute si nautul din conserva, scurs si clatit bine. F


ierbem 5-7 minute pana sosul se ingroase. Servim cu patrunjel verde si iaurt, optional.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba groasa de miel cu naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:47

Foarte buna!

MotanLaOale 1

05.05.2016, 08:44

mirela0911 1

05.05.2016, 09:48

Interesantă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel la ceaun