Ciorbă la sticlă

de Ade200 in Conserve, 3 Sep 2012 | 12884 vizualizari

COMENTARII (23)

Miha 1

03.09.2012, 16:35

Da' o bucatica de carne n-are ciorba asta?

Mirela_Tilvescu 1

03.09.2012, 16:36

Like! Traiasca sticlele "tedi"!

Mirela_Tilvescu 1

03.09.2012, 16:37

Lasa asa!E bun si fara carne.Zic eu...

Merisor 1

03.09.2012, 16:45

Miha si eu am vrut sa intreb asta, dar pe urma am inteles ca punem carnita in ea la iarna

Lau 1

03.09.2012, 16:54

BuburuzaBubu 1

03.09.2012, 17:10

MotanLaOale 1

03.09.2012, 19:28

Rocsi 1

03.09.2012, 20:33

adry88 1

03.09.2012, 21:28

felicitari pentru ciorbita

Bya Ralu 1

03.09.2012, 22:38

interesant

lilik 1

03.09.2012, 23:04

grozava idee

mihaelar63 1

04.09.2012, 01:35

La iarna doar trebuie pus ceva proteina , Nu-i asa ?

dobrezaira 1

04.09.2012, 09:27

exact asa am facut-o si eu,e super

Sim0na 1

04.09.2012, 10:43

Foarte interesanta reteta!

mamaieelena 1

04.09.2012, 15:32

imi place reteta

elucubratiiculinare 1

04.09.2012, 16:10

o sa-ti prindă bine la iarna

Laly 1

04.09.2012, 16:48

Ce interesanta reteta

Lorra 1

04.09.2012, 17:44

Ade200 1

07.09.2012, 17:56

Mulţumesc, anul acesta am "exportat" şi la neamuri în Spania!

Panacris 1

08.09.2012, 14:45

Interesanta ciorba la sticla! De retinut!

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:26

Krystyan Trendy 1

21.11.2013, 10:52

interesanta reteta

Xandrinne 1

28.05.2014, 23:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru iarna