Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 1629 vizualizari

 

Combinatia a fost reusita,a avut un gust foarte bun ciorbita

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1 bucata telina
  • 1 rosie
  • 2 linguri de bulion
  • condimente: vegeta/piper
  • 1/2 lingura bors maggi cu legume
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita:

Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.


Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se toaca marunt,morcovul rondele,ardeiul cuburi mici,telina se da pe razatoare,si orezul se clateste sub jet de apa rece.


Se lasa cateva minute la calit,dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.


Cand legumele sunt aproape fierte,se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.


Cand este gata se adauga tarhonul in otet(dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

10.01.2016, 15:33

licurici multumesc

Catalina L 1

10.01.2016, 22:30

foarte buna

Bya Ralu 1

11.01.2016, 04:57

multumesc catalina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba pescareasca cu zeama de varza