Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 5328 vizualizari

 

Combinatia a fost reusita,a avut un gust foarte bun ciorbita

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1 bucata telina
  • 1 rosie
  • 2 linguri de bulion
  • condimente: vegeta/piper
  • 1/2 lingura bors maggi cu legume
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita:

Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.

Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se toaca marunt,morcovul rondele,ardeiul cuburi mici,telina se da pe razatoare,si orezul se clateste sub jet de apa rece.

Se lasa cateva minute la calit,dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.

Cand legumele sunt aproape fierte,se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.

Cand este gata se adauga tarhonul in otet(dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare