Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

de Bya Ralu in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 1177 vizualizari

 

Combinatia a fost reusita,a avut un gust foarte bun ciorbita

 

INGREDIENTE

  • 1 os de vita
  • pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 1 lingura de orez
  • 1 bucata telina
  • 1 rosie
  • 2 linguri de bulion
  • condimente: vegeta/piper
  • 1/2 lingura bors maggi cu legume
  • tarhon in otet
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita:

Carnea de porc se taie bucati(cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa.


Dupa vreo 30 minute in care carnea a fiert,se pun legumele la calit in ulei de masline:ceapa se toaca marunt,morcovul rondele,ardeiul cuburi mici,telina se da pe razatoare,si orezul se clateste sub jet de apa rece.


Se lasa cateva minute la calit,dupa care se adauga in oala de ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba adaugand si cartofii taiati cuburi.


Cand legumele sunt aproape fierte,se adauga rosia taiata cuburi,bulionul si condimentele.


Cand este gata se adauga tarhonul in otet(dupa gust) si patrunjelul tocat marunt si se lasa acoperit cateva minute.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

10.01.2016, 15:33

licurici multumesc

Catalina L 1

10.01.2016, 22:30

foarte buna

Bya Ralu 1

11.01.2016, 04:57

multumesc catalina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare