Ciorba de rosii cu mazare

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Oct 2015 | 1026 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica alba
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (care contine radacinoase in ulei)
  • 1 conserva mazare
  • cca 1l apa plata
  • sare si piper dupa gust
  • 2 rosii mari de gradina foarte coapte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cateva bobite de mustar
  • 1 foaie mica de dafin
  • frunze de telina dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu mazare:

Curatam ceapa si ardeiul, le spalam sub jet de apa rece.


Tocam ceapa, ardeiul il taiem cubulete si le punem la sotat in 2 linguri de ulei.


Lasam la sotat 2-3 minute la foc mic, adaugam apoi rosiile trecute prin robot, bobitele de mustar, cubuletele de legume din borcan, punem sare si piper dupa gust, adaugam apa si lasam sa fiarba totul la foc potrivit 10 minute.


Adaugam mazarea scursa din conserva, pasta de tomate, foaia de dafin iar la final frunze de telina tocate fin, dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

18.10.2015, 18:05

Rocsi 1

18.10.2015, 19:19

-Licurici- 1

19.10.2015, 08:23

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne