Ciorba pescareasca cu zeama de varza

de Sidy in Ciorbe, 16 Feb 2011 | 4275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • zeama de varza
  • bucati de peste
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • telina
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba pescareasca cu zeama de varza:

Zeama de varza( cantitatea este in functie de cat de acra vreti sa fie ciorba) se pune la fiert impreuna cu apa necesara. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea cu gauri mari - mai putin ceapa ce se lasa intreaga. Se adauga zarzavatul la zeama de varza ce fierbe si se lasa sa dea in clocot. Se adauga bucatile de peste , pasta de gogosari si piperul si se lasa sa fiarba 15 minute. Se potriveste de sare daca mai este nevoie si se presara cu verdeata deasupra.

Simplu de facut dar foarte gustoasa. Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba pescareasca cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra mexicana