Ciorba de dovlecei dreasa cu ou

de Bucataras Medi in Ciorbe, 16 Sep 2010 | 8044 vizualizari

 

Rapid, usor si tare buna.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 dovlecei tineri
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors
  • 2 oua
  • o legatura leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei dreasa cu ou:

Taiem cubulete dovleceii si ardeiul gras, ceapa o taiem marunt , morcovul il dam prin razatoare si punem la fiert in apa cu putina sare.Eu am avut putina grasime de la o zburatoare de casa(o gaina adica............hihihi) si am pus putina ca sa ii dea gust si culoare.Lasam sa fiarba legumele si apoi adaugam rosiile decojite si date prin razatoare si borsul.Lasam sa mai fiarba circa 10-15 min apoi  adaugam ouale batute bine , potrivim de sare si asezonam cu leustean.

Foarte buna!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

18.09.2010, 16:14

Eu te astept da pana cand ca vad ca nu mai vii................

Corinuta 1

19.09.2010, 18:20

buna ciorbita ta!

Bucataras Medi 1

19.09.2010, 19:54

O portie,Corina?.............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume si conopida