Ciorba radauteana

de gaby_duceag in Ciorbe, 28 Dec 2011 | 69150 vizualizari

COMENTARII (60)

- Andreea - 1

07.07.2013, 08:18

mi-as dori si eu sa fac ciorbitaca pare tare buna.Da aici nu se gaseste nici radacina de telina nici de patrunjel...

nilgun 1

09.08.2013, 22:51

yummmyyy ce buna e

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 08:27

Foarte buna

VoodooDoll 1

16.04.2014, 14:11

A mea e un pic diferita reteta, dar la fel de spectaculoasa pentru papilele gustative. In primul rand calesc ceapa(daca e sezon verde) in unt. Am o problema personala cu uleiul de floare. Apoi pun aceleasi legume, patrunjel, pastarnac si telina ceva mai putin de o radacina(personal nu prea imi plac la gust) plus ardei rosu si verde. dupa ce s-au calit si legumele pun bucatelele de piet de pui si le las la fiert. Daca nu uit pun o foaie de dafin si cateva boabe de piper. Cand e fiert tot(daca pun piptul intreg la firt il scot afara si il fac fasii), opresc focul si cand se raceste un pic il dreg cu multa smantana (de obicei pun o galeata intreaga) cu 3 4 galbenuse de ou(depinde cat sunt de mari) apoi pun patrunjel tocat si Voila! La fel ca si cu uleiul de floare refuz folosesc faina in ciorba sau in sosuri. Ciorbita e cremoasa, culorile sunt fantastice si gustul....DIVIN

gaby_duceag 1

30.04.2014, 19:42

acum vad comentariul asta. multumesc frumos de tipsuri

MOKUSKA 1

21.05.2014, 10:54

mie imi place

mihasara 1

03.11.2015, 08:39

E tare buna!!!!

nico_nico 1

09.11.2016, 14:50

Si mie imi place supa radauteana

-Licurici- 1

10.12.2017, 08:57

Foarte buna!

Ancutsa 1

19.10.2018, 12:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume