Ciorba radauteana

de Sim0na in Ciorbe, 12 Mar 2012 | 4175 vizualizari

COMENTARII (23)

Cristi Roman 1

12.03.2012, 18:49

Cred ca este cea mai cunoscuta ciorba pe care eu nu am mancat-o niciodata. Felicitari, arata foarte bine!

Rocsi 1

12.03.2012, 18:51

Super arata ,dar uite ca nu am facut niciodata!!

MIUTA 1

12.03.2012, 18:59

Eu am facut chiar astazi.
Imi place foarte mult aceasta ciorbica

VERONICA2607 1

12.03.2012, 19:00

felicitari simo...arata super ciorbita...

Sim0na 1

12.03.2012, 19:09

@Cristi_Roman, asta si cea de burta cred ca sunt cele mai cunoscute! Multumesc ptr aprecieri!
@rocsi, si eu tarziu am facut ciorbita asta!
@Miuta, in weekend o fac din nou si eu!
@Veronica, mercic!

mamaieelena 1

12.03.2012, 19:11

au ...! ce de calorii!!!!!!!!!! da buna rau

Bucataras Medi 1

12.03.2012, 19:36

place.

Angelina_Elena 1

12.03.2012, 19:47

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:20

o ciorbita minunata

kukibella 1

12.03.2012, 20:41

ianculubita 1

12.03.2012, 20:46

una dintre preferatele mele;e buna tare!!!!

Sim0na 1

12.03.2012, 21:04

Multumesc tuturor! Va pe toate

Lau 1

12.03.2012, 21:06

place

iry-gabriela 1

12.03.2012, 21:12

super buna

MotanLaOale 1

12.03.2012, 21:25

buna buna

Bunica 1

12.03.2012, 21:36

buna "radauteanca" =P~

Aurelia 07_07 1

13.03.2012, 07:17

Inca nu am fost la Radauti merita probata ciorba

gaby_duceag 1

13.03.2012, 07:18

Simonico...lipsesc radacinoasele albe...

bucatarimcudiana 1

13.03.2012, 11:03

buna ciorbica

Sim0na 1

13.03.2012, 14:43

@Gaby_d, cand ai un fitos in casa... trebuie sa improvizezi

Sim0na 1

13.03.2012, 14:43

Multumesc tuturor!

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:27

gaby_duceag 1

14.03.2012, 07:53

simona
asa este, dar eu n-o concep fara patrunjel, telina, pastarnac.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui