Ciorba radauteana de pui

de VI in Ciorbe, 31 Mai 2020 | 848 vizualizari

 

Ciorba radauteana este cea mai savurata in familia mea pentru gustul deosebit! Se face usor si se mananca cu pofta!

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 200 g smantana 
  • 50 ml ulei
  • 3 oua
  • 50 g orez
  • sare
  • boabe de piper
  • o foaie de dafin
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana de pui:

Mai intai curatam legumele, le spalam bine si le tocam marunt cu cutitul, apoi le calim in uleiul incins.


Stingem cu 6 litri de apa si dam focul mare. Cand apa da in fiert, punem bucatile de carne in afara de pieptul puiului, si strangem spuma formata. Punem sare dupa gust si boabe de piper.


Lasam la fiert cam o jumatate de ora ,apoi adaugam orezul si mai fierbem cam 15 minute. De la oua folosim doar galbenusurile pe care le amestecam bine cu smantana, apoi luam din supa 2-3 linguri si le adaugam cate putin, amestecand bine,dupa care turnam incet in supa, compozitia amestecand intruna. Mai fierbem 2-3 minute.


Asezonam dupa gust cu sare si tocam leustean deasupra!

TIPS-URI

1

Adaugam cu atentie smantana cu galbenusuri,pentru ca se poate taia ,si atunci se alege si se separa compozitia! Daca vrem o culoare mai vie,putem rade un morcov pe care il calim in ulei ,si il adaugam la sfarsit,cand cioba este aproape gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

01.06.2020, 21:17

dantes 1

06.06.2020, 11:21

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 14:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu cartofi