Ciorba radauteana..de Bihor

de Sidy in Ciorbe, 16 Aug 2011 | 7516 vizualizari

 

Ciorba radauteana este varianta mai light a ciorbei de burta

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de pui
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 200 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 buc usturoi
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • frunze leustean
  • frunze patrunjel verde
  • ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana..de Bihor:

Preparare Ciorba radauteana

Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare.

Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele. Un morcov il radem pe razatoarea cu gauri mari si il calim in doua linguri de ulei pentru o culoare mai frumoasa a ciorbei. Dupa ce am spumat supa , adaugam zarzavatul si legumele, apa necesara , sare si piper si lasam sa fiarba. Cu 10 minute inainte de a fi gata fiarta ciorba adaugam 1/2 din usturoiul presat marunt ,leusteanul si mai lasam sa dea cateva clocote.

Galbenusurile cu cealalta 1/2 de usturoi presat si niste smantana le amestecam bine si adaugam un polonic de ciorba fierbinte. Stingem focul sub ciorba si turnam amestecul de smantana. Invartim si adaugam patrunjelul verde tocat.Se acreste cu zeama de lamaie.

Ciorba radauteana se serveste cu ardei iute. Pofta mare !

TIPS-URI

1

La servire se mai poate adauga smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana..de Bihor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Xandrinne 1

17.08.2011, 08:17

E preferata mea!! Ma inscriu la o portie!

adry88 1

18.08.2011, 11:37

buna ciorbita

MIUTA 1

18.08.2011, 17:19

Foarte buna,e preferata mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu spanac si gorgonzola

de Rocsi 9

ieri la 11:24

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

TOP
utilizatori

mihaelar63

7027 puncte

katty

4779 puncte

dantes

3181 puncte

Gherca Daniela

2299 puncte

madi_marin

2120 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mini franzelute cu lapte
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu spanac si gorgonzola

de Rocsi 9

ieri la 11:24

Salata de vinete cu ciuperci si ardei

pe 24.01 la 21:18

Rata cu cartofi la cuptor

pe 24.01 la 19:52

Slaninuta cu usturoi si boia, fiarta in zeama de varza acra

pe 24.01 la 19:13

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole galbena rotunda