Ciorba ruseasca

de mihaelar63 in Ciorbe, 8 Iun 2013 | 11301 vizualizari

 

Am vazut ceva asemanator intr-o revista . Dar nu am crezut ca va fi atat de buna . Are ciorbita asta o culoare frumoasa de la sfecla cum nu am mai vazut , iar gustul este pe masura asteptarilor .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 os de vitel
  • 1 patrunjel radacina
  • 200 gr telina
  • 200 gr sfecla rosie
  • 200 gr mazare verde
  • 200 gr varza verde
  • 200 ml suc rosii
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ruseasca:

  1. Osul de vitel se pune la fiert in apa cu sare . Se spumeaza daca e necesar .
  2. Legumele se curata si se spala .
  3. Caliti usor , ceapa , morcovul,ardeiul si albitura taiate cubulete .
  4. Puneti legumele calite si cartofii taiati cuburi  in oala in care fierbe osul .
  5. Cand morcovii sunt patrunsi [in 20 min vor fi fierti fiind tineri ]se adauga varza fideluta , sfecla cuburi si mazarea verde .
  6. La sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai da un clocot.
  7. Dregeti gustul cu leustean verde sare si piper .
  8.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

08.06.2013, 11:09

super

diaconta 1

08.06.2013, 21:27

te-ai dat cu rusii??

Sim0na 1

10.06.2013, 11:56

De mult timp tot zic s-o incerc si eu!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie