Ciorba ruseasca

de mihaelar63 in Ciorbe, 8 Iun 2013 | 7769 vizualizari

 

Am vazut ceva asemanator intr-o revista . Dar nu am crezut ca va fi atat de buna . Are ciorbita asta o culoare frumoasa de la sfecla cum nu am mai vazut , iar gustul este pe masura asteptarilor .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 os de vitel
  • 1 patrunjel radacina
  • 200 gr telina
  • 200 gr sfecla rosie
  • 200 gr mazare verde
  • 200 gr varza verde
  • 200 ml suc rosii
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ruseasca:


  1. Osul de vitel se pune la fiert in apa cu sare . Se spumeaza daca e necesar .

  2. Legumele se curata si se spala .

  3. Caliti usor , ceapa , morcovul,ardeiul si albitura taiate cubulete .

  4. Puneti legumele calite si cartofii taiati cuburi in oala in care fierbe osul .

  5. Cand morcovii sunt patrunsi [in 20 min vor fi fierti fiind tineri ]se adauga varza fideluta , sfecla cuburi si mazarea verde .

  6. La sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai da un clocot.

  7. Dregeti gustul cu leustean verde sare si piper .



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

08.06.2013, 11:09

super

diaconta 1

08.06.2013, 21:27

te-ai dat cu rusii??

Sim0na 1

10.06.2013, 11:56

De mult timp tot zic s-o incerc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie