Ciorba de sfecla rosie

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Mar 2014 | 3672 vizualizari

 

de 1 Martie va invit la o portie de ciorba poaspata, foarte colorata si deosebit de gustoasa! O primavara insorita va doresc! Cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 2 rosii
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3-4 linguri de ulei
  • praz (cca 15 cm)
  • 1/2l bors
  • 5-6 cartofi potriviti
  • sare si piper dupa gust
  • boabe de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

Curatam si spalam legumele.


Tocam ceapa, taiem prazul si morcovul rondele,apoi le calim impreuna in ulei.


Sfecla o trecem prin robot, rosiile le taiem cubulete.


Dupa ce-am calit legumele adaugam sfecla maruntita, rosiile taiate, foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust si punem cca 3l apa in oala.


Lasam sa fiarba la foc mic mai bine de jumatate de ora.


Adaugam cartofii taiati cubulete si borsul. Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii, presaram patrunjel si leustean proaspat tocat.


Oprim focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

01.03.2014, 18:52

zic doar:

Rocsi 1

01.03.2014, 19:45

Accept chiar si doua portii

laura_n 1

02.03.2014, 14:00

o nebunie, de cand am descoperit-o, nici nu mai renunt la ea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua umplute cu pate de casa
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete aperitiv

de RODIMUR 7

ieri la 20:03

Gem de gutui cu lavanda

ieri la 16:45

Supa gulas la slow cooker Crock Pot

de katty 6

pe 19.10 la 19:48

Desert tort cu crema de mascarpone cu frisca si afine

de RODIMUR 7

pe 19.10 la 13:36

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie