Ciorba de sfecla rosie

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Mar 2014 | 2598 vizualizari

 

de 1 Martie va invit la o portie de ciorba poaspata, foarte colorata si deosebit de gustoasa! O primavara insorita va doresc! Cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 2 rosii
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3-4 linguri de ulei
  • praz (cca 15 cm)
  • 1/2l bors
  • 5-6 cartofi potriviti
  • sare si piper dupa gust
  • boabe de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

Curatam si spalam legumele.


Tocam ceapa, taiem prazul si morcovul rondele,apoi le calim impreuna in ulei.


Sfecla o trecem prin robot, rosiile le taiem cubulete.


Dupa ce-am calit legumele adaugam sfecla maruntita, rosiile taiate, foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust si punem cca 3l apa in oala.


Lasam sa fiarba la foc mic mai bine de jumatate de ora.


Adaugam cartofii taiati cubulete si borsul. Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii, presaram patrunjel si leustean proaspat tocat.


Oprim focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

01.03.2014, 18:52

zic doar:

Rocsi 1

01.03.2014, 19:45

Accept chiar si doua portii

laura_n 1

02.03.2014, 14:00

o nebunie, de cand am descoperit-o, nici nu mai renunt la ea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ruseasca