Ciorba de sfecla rosie

de Valclaudia in Ciorbe, 1 Mar 2014 | 6068 vizualizari

 

de 1 Martie va invit la o portie de ciorba poaspata, foarte colorata si deosebit de gustoasa! O primavara insorita va doresc! Cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 1 sfecla rosie
  • 2 rosii
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 3-4 linguri de ulei
  • praz (cca 15 cm)
  • 1/2l bors
  • 5-6 cartofi potriviti
  • sare si piper dupa gust
  • boabe de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie:

Curatam si spalam legumele.

Tocam ceapa, taiem prazul si morcovul rondele,apoi le calim impreuna in ulei.

Sfecla o trecem prin robot, rosiile le taiem cubulete.

Dupa ce-am calit legumele adaugam sfecla maruntita, rosiile taiate, foaia de dafin, bobitele de mustar, sare si piper dupa gust si punem cca 3l apa in oala.

Lasam sa fiarba la foc mic mai bine de jumatate de ora.

Adaugam cartofii taiati cubulete si borsul. Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii, presaram patrunjel si leustean proaspat tocat.

Oprim focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Cris2711 1

01.03.2014, 18:52

zic doar:

Rocsi 1

01.03.2014, 19:45

Accept chiar si doua portii

laura_n 1

02.03.2014, 14:00

o nebunie, de cand am descoperit-o, nici nu mai renunt la ea!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ruseasca