Ciorba taraneasca de porc II

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 10 Aug 2015 | 2793 vizualizari

 

Eu cand ,, ma trezesc '' cu cate o pulpa de porc il pun pe consort sa o transeze. pungile de carne au biletel cu destinatia carnii - ce preparat vor ajunge . Mereu am cel putin o punga cu cubulete de carne pentru ciorba taraneasca. O data pe sezon servim si asa ceva cu legumele disponibile prin gospodarie. Am avut si o fasole boabe frumusica culeasa din gradina .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne porc taiata cubulete [ cat jumatate de cutie de chibit]
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 cani fasole boabe proaspata [ in parga-neuscata ]
  • 1 cana mazare verde
  • 1 felie telina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • frunze telina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc II:

  1. Am pus la fiert boabele de fasole in apa sarata impreuna cu frunze de telina. Cand fasolea a fost aproape fiarta am adugat si mazarea verde.
  2. Curatati  legumele si le spalati.
  3. Tocati morcovul si telina cuburi  si le puneti la fiert impreuna cu carea de porc in apa sarata .
  4. Taiati cuburi marunte ceapa si ardeii. Caliti-le in putin ulei. Se adauga si acestea la fiert .
  5. Dupa  20-30 minute puneti cartofii  cuburi si rosiile cubulete .
  6. Cand toate ingredientele sunt fierte adugati boabele de fasole si de mazare .
  7. Gustati ciorba si sarati daca este nevoie. Piparati .
  8. Serviti ciorba decorata cu verdeata  insotita de ceapa si ardei iuti .

TIPS-URI

1

In ciorba taraneasca puteti aduga ce legume aveti la dispozitie in gospodarie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc II" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

anca_rm 1

11.08.2015, 09:53

o ciorbica pe gustul meu

RuxyRux 1

12.08.2015, 19:36

Maaaaaaaaai...ce ciorba ai tu aici!!!! Nebunie colorata....cred ca e ceva...wow!

Valclaudia 1

17.08.2015, 22:09

ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu pui