Ciorba taraneasca de vitel

de mihaelar63 in Mancare copii, 28 Iul 2019 | 3172 vizualizari

 

 O ciorba clasica romaneasca, plina de legume care este pe placul tuturor .!!!!
  ,,Meniu copii""

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vitel
  • 250 gr mazare verde
  • 250 gr varza creata
  • 250 gr fasole verde pastai
  • 250 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi noi
  • 2 cepe verzi
  • 1 dovlecel mic
  • 1 patrunjel radacina + frunze
  • 1 lingura pasta rosii
  • 1 lingurita boia ardei
  • 1 lingura faina alba
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti -optional
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vitel:


  1. Legumele se curata si se spala.

  2. Taiati radacinoasele, dovlecelul si ceapa cubulete.

  3. Fasolea verde se curata, se spala si se taie bucati mai mici.

  4. Carnea se taie cubulete se da prin faina alba si se prajeste in ulei incins.

  5. Adugati ceapa si cand aceasta incepe sa se inmoaie se pune boiaua si pasta de rosii .

  6. Turnati in oala 2 l apa si apoi adaugati radacinoasele . Sarati.

  7. Cand carnea si morcovii sunt aproape fierti se poate pune cartofii , fasolea verde si varza creata .

  8. Mazarea verde si dovlecelul se pun ulteimele la fiert .

  9. Cand toate ingredientele din ciorba sunt fierte se pun rosiioarele .

  10. Daca aveti copii la masa nu preparati o ciorba prea picanta .

  11. Serviti separat pasta iute de ardei , piper sau ardei iuti pentru adulti .


Pofta buna copii !!!

TIPS-URI

1

Daca aveti copii la masa nu preparati o ciorba prea picanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vitel" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ina 1

01.08.2019, 21:53

Astea de vara le fac si eu bogate, de sta lingura dreapta

mihaelar63 1

01.08.2019, 22:11

Ina , trebuie sa profitam de sezon

dantes 1

03.08.2019, 11:06

Buna!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sweet Arpacas