Ciorba transformata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 18 Dec 2014 | 1600 vizualizari

 

Fiul meu a dorit o ciorba acrita cu tarhon si otet . Eu tocmai am fiert o supa clara de curcan cu legume in care intentionam sa pun taitei . Nu-i nimic , facem pe plac . Intr-o zi supa cu taitei in alta ciorba cu orez ,tarhon si marar . Doar nu este prima data cand fac asa ceva . Pacat sa pierzi bunatate de zeama buna ,cum spun chefii vestiti ,, stoc ''.

 

INGREDIENTE

  • 3l supa clara de curcan cu legume [ morcov , telina , cartofi ]
  • 200 ml smanatana
  • 4 linguri orez
  • 2 linguri tarhon in otet
  • 1 lingura marar tocat
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba transformata:

Se scot legumele din supa clara si se taie cuburi .


Supa se da in clocot si in ea se fierbe orezul .


Se introduc legumele in supa .


Puneti tarhonul in otet si mararul tocat .


Se drege gustul cu smantana sare si piper.


Ciorba se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba transformata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:25

Motan

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:26

Daniela multumesc

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:27

Kukibella

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de aripioare de curcan