Ciorba radauteana

de reisnaor_2006 in Supe/Ciorbe, 16 Dec 2014 | 3143 vizualizari

 

O ciorbita foarte buna,satioasa si numa buna ptr vremea rece de afara.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 200 gr smantana de 20%
  • 3 galbenuse de ou
  • 3 lg de faina
  • 3 lg de otet
  • 4 catei de usturoi
  • 4 l apa
  • morcov-2-3 buc
  • patrunjel-2 buc
  • ardei gras-2 buc(rosu si verde)
  • telina-1 buc
  • ceapa-1 buc
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Pieptul de pui l-am spalat si l-am taiat fasii,legumele(eu am folosit din congelator)le-am taiat cubulete si impreuna cu pieptul de pui le-am adaugat in oala de ciorba cu apa si sare.


Cand carnea si legumele au fiert,am adaugat otetul si am preparat amestecul din galbenusuri impreuna cu smantana si faina.


Dupa ce s-au omogenizat am adaugat cateva lg de zeama din ciorba si am turnat compozitia in oala,am lasat sa mai fiarba 10 minute.


Usturoiul l-am pisat si l-am adaugat in ciorba si patrunjel tocat.Potrivim de sare si piper.Se poate servi cu ardei iute verde sau murat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Optional putem adauga si 2 cartofi taiati cubulete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

18.12.2014, 06:29

reisnaor_2006 1

18.12.2014, 08:09

mihaelar63 1

18.12.2014, 08:11

Radauteana nu am mancat , nu am preparat Cred ca este timpul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana