Ciorbita de oaie cu legume

de AnyCostescu in Ciorbe, 10 Dec 2014 | 3682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 bucata coasta de oaie
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina (radacina)
  • 1 ardei gras
  • 5 cartofi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • bors acru
  • 1 lingura bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de oaie cu legume:

Legumele se curata , se spala si se toaca dupa preferinta. Coasta de oaie se taie in bucati mai mici si se pune cu legumele intr-o oala incapatoare. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba circa 1 ora. Se completeaza cu apa fierbinta daca este nevoie.

Punem bulionul, asezonam cu sare ,piper dupa gust si oprim focul.

Adaugam bors acru dupa gust si patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de oaie cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

reisnaor_2006 1

10.12.2014, 13:37

bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Constelatialeu 1

10.12.2014, 13:57

Buna behehe...

AnyCostescu 1

10.12.2014, 15:06

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu orez si legume