Ciorbita de pui

de corina241 in Ciorbe, 19 Oct 2010 | 1665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2aripi de pui
  • spinarea,pipota ,inimioara si gatul
  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • telina
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi mari
  • 1 ardei gras
  • 1/2 cescuta mica de rosii in bulion
  • 1 ghem de fidea
  • 2 oua
  • sare
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

carnea se spala bine si se pune la fiert cu putina sare intr-o oala de 3,5 litri(asa am folosit eu).se da un clocot si apoi se strecoara sau se ia spuma fara a mai fi strecurata.in acest timp am pregatit legumele(le-am spalat,curatat si apoi le-am dat pe razatoare,exceptand cartofii pe care i-am taiat cubulete si ceapa+ardeii pe care le pun intregi).astfel pregatite le adaugam peste supa in care fierbe carnea si lasam la foc potrivit 40 minute.dupa aceea adaugam rosiile in bulion si asteptam sa dea un clocot(5 minute apox).ghemul de fidea il sfaramam in mana si-l punem in oala(fiind subtire se umfla imediat).batem ouale cu putina sare si le adaugam peste ciorbita amestecand usor.punem apoi sare dupa gust.inchidem aragazul si adaugam verdeata spalata si tocata in prealabil.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

lacrimioara 1

19.10.2010, 22:24

ce ciorbica buna

corina241 1

20.10.2010, 11:07

va poftesc la masa

babi5 1

05.09.2013, 08:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata verde