Ciorba de curcan

de izulika in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 6787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi de marime medie
  • 2 oua
  • 4 linguri pasta de tomate
  • sare de lamaie
  • 2 linguri orez sau paste
  • leustean verde sau uscat
  • piper
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Se spala aripile si se proportioneaza,separat intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga aripile care se lasa la fiert 15-20 de minute si se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt,cartofii si morcovii taiati cubulete.Dupa ce carnea si legumele sunt fierte se adauga cele 4 linguri cu pasta de tomate si cele 2 linguri de orez/paste si se lasa la foc mic pana ce pastele sunt fierte apoi se adauga sarea de lamaie si condimentele dupa gust si se da oala de pe foc.Separat intr-un castron se bat 2 oua ce se amesteca cu ciorba si se adauga in oala amestecand continuu pentru a nu se forma zdrente si se presara leustean verde sau uscat(in caz ca n-aveti de unde lua verde :D )

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu "taieturi"