Ciorba de curcan

de izulika in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 4498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de curcan
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi de marime medie
  • 2 oua
  • 4 linguri pasta de tomate
  • sare de lamaie
  • 2 linguri orez sau paste
  • leustean verde sau uscat
  • piper
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan:

Se spala aripile si se proportioneaza,separat intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga aripile care se lasa la fiert 15-20 de minute si se spumeaza de cate ori este nevoie apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate marunt,cartofii si morcovii taiati cubulete.Dupa ce carnea si legumele sunt fierte se adauga cele 4 linguri cu pasta de tomate si cele 2 linguri de orez/paste si se lasa la foc mic pana ce pastele sunt fierte apoi se adauga sarea de lamaie si condimentele dupa gust si se da oala de pe foc.Separat intr-un castron se bat 2 oua ce se amesteca cu ciorba si se adauga in oala amestecand continuu pentru a nu se forma zdrente si se presara leustean verde sau uscat(in caz ca n-aveti de unde lua verde :D )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

izulika 1

26.04.2010, 16:27

Bucataras Medi 1

26.04.2010, 16:52

si eu a doua.....................

nadina73 1

26.04.2010, 18:15

eu au vreau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca