Ciorbita de pui

de Larisel in Ciorbe, 9 Dec 2013 | 3000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare plus o spinare taiata in doua
  • 2 morcovi
  • un pastarnac micut
  • cateva felii de telina
  • o ceapa medie
  • 2 linguri bulion sau suc de rosii
  • o lingura de ulei
  • 500 ml bors
  • sare
  • patrunjel
  • taietei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Pregatim carnea si apoi o punem intr-o oala in care adaugam apa in functie de cata cantitate de ciorba vrem sa facem. Eu am pus cat sa le acopere si sa le depaseasca cu 2-3 degete. Punem apa si sare si lingura de ulei.


Legumele le taiem ca pentru ciorba, morcovul cubulete sau felioare, ceapa marunt, pastarnacul si telina la fel marunt. Le mai putem da si pe razatoare, acum depinde de fiecare cum prefera.


Cat timp pregatim legumele, verificam si carnea, o spumam si apoi cand s-a fiert(furculita intra usor) le adaugam si pe acestea.


Cand legumele sunt aproape fierte punem bulionul sau sucul de rosii si apoi borsul.


Lasam borsul sa fiarba, verificam gustul si punem taieteii.


Cand este aproape gata, punem si patrunjelul tocat, lasam sa dea un clocot si ciobita este numai buna de papat!


 

TIPS-URI

1

Mie imi place si leusteanul..dar din pacate nu am avut la momentul in care am facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Larisel 1

09.12.2013, 19:57

Chiar ca pentru vremurile astea, cand am venit de afara, direct la ea am fugit!

mada91 1

09.12.2013, 20:52

Arata asa de bineeee

Larisel 1

09.12.2013, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec