ciorbita de pui

de luminita20_2006 in Ciorbe, 18 Mai 2009 | 3339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne de pui(lilieci)
  • 2 morcovi
  • 1/2 de telina
  • 1 adrei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1l bors
  • 1ou+faina
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • sare,  delicat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciorbita de pui:

Carnea se spala si se lasa in apa cu sare 30 min.apoi se puna la fiert. INtre timp pregatim legumele , le curatam si le dam prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt, iar ardeiul gras cubulete. cand e aproape gata carnea se pune ceapa la fiert apoi adugam restul de legume. Pentru taietei folosim un ou si un pic de faina; facem foaia si o lasam sa se odihneasac 5 min , apoi intindem si taiem in fasii , apoi pai foate fin, lasam sa se usuce. Intr-un alt vas punem sa fiarba borsul cu un pic de cimbu, cand legumele sunt gata turnam borsul si lasam sa dea in clocot adaugam taieteii si apoi cand sunt gata leusteanul tocat marunt. Oprim ciobita si punem patrunjelul.


ps.eu azi am folosit taietei cumparati...lipsa de timp...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole verde