Ciorbiţă de pui,cu porumb şi usturoi

de Crista_Luca in Ciorbe, 24 Oct 2010 | 1581 vizualizari

 

este o ciorbita delicioasa......
este o inventie a mea ....., daca veti ceva rapid si delicios ......cu usturoi si porumb !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui  (sau chiar un pui intreg) depinde de cantitate
  • 1 amestec mexican congelat (cu porumb)
  • delikat, sare piper,
  • ustroi
  • smantana
  • 1 ou
  • 3-4 ling faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbiţă de pui,cu porumb şi usturoi:

Se spala pieptul de pui, se taie fasii sau bucatele, si se pun la fiert in apa.


Cand pieptul de pui este aproape fiert se adauga amestecul mexican decongelat, se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata, se amesteca faina cu smantana si galbenusul de la ou, si usturoiul pisat, se adauga in supa si se da in clocot de catreva ori, se adauga sare, piper sau delikat dupa gust, putin patrunjel verde si se ia de pe foc.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbiţă de pui,cu porumb şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Crista_Luca 1

25.10.2010, 09:33

postavaru

kamy 1

25.10.2010, 22:21

imi plac ciorbeleasa ca 5f

Crista_Luca 1

26.11.2010, 21:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt