Ciorbita de vara de fasole uscata

de Sidy in Ciorbe, 22 Iul 2011 | 2233 vizualizari

 

Din categoria ciobelor mele usoare....

 

INGREDIENTE

  • 2 pumni de fasole uscata
  • 2 morcovi
  • 2 partunjei
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • pasta de ardei
  • 1 rosie
  • frunze patrunjel verde
  • tarhon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vara de fasole uscata:

Fasolea se pune la inmuiat de seara si i se schimba apa de mai multe ori. Zarzavatul se curata si se taie marunt. Legumele se spala si se taie marunt.


Zarzavatul impreuna cu lagumele se pun intr-o oala , se adauga apa necesara, pasta de ardei, sare si piper si se lasa sa fiarba toate legumele si zarzavatul. La sfarsit se adauga tarhonul si se mai lasa sa dea doua clocote.


Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt, deasupra si cu o ceapa rosie taiata felii, langa...sau ardei iute.


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vara de fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ionela2682 1

22.07.2011, 19:36

Sidy 1

22.07.2011, 19:39

Ma bucur ca va plac ciorbitele mele usoare....
Kamy incearca...e fara carne sau afumatura....

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba lipoveneasca de peste