Din categoria ciobelor mele usoare....
Fasolea se pune la inmuiat de seara si i se schimba apa de mai multe ori. Zarzavatul se curata si se taie marunt. Legumele se spala si se taie marunt.
Zarzavatul impreuna cu lagumele se pun intr-o oala , se adauga apa necesara, pasta de ardei, sare si piper si se lasa sa fiarba toate legumele si zarzavatul. La sfarsit se adauga tarhonul si se mai lasa sa dea doua clocote.
Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt, deasupra si cu o ceapa rosie taiata felii, langa...sau ardei iute.
Pofta mare !
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |