Ciorbita taraneasca de vitel

de cismaru_nicoleta in Supe/Ciorbe, 20 Feb 2011 | 1800 vizualizari

 

bunaa si colorata..

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varza rosie
  • 1/2 varza alba
  • 1/2 varza creata
  • 300 gr carne de vitel
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe rosii
  • 3 morcovi
  • bors pt acrit
  • sare si piper(sau condimente)
  • leustean verse sau uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita taraneasca de vitel:

Se spala,se curata si se taie marunt toate legumele.


carnita de vita se spala si ea si se taie cubulete mici.


Se pun toate la calit in 50 ml ulei,apoi se adauga apa.


Cand aproape a fiert se adauga si condimentele,borsul,la urma leusteanul verde(eu nu am avut decat uscat),se da in 2-3 clocote si este gata de servire

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita taraneasca de vitel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

21.02.2011, 16:34

buna

cismaru_nicoleta 1

22.02.2011, 00:34

Elena
Mamaieelena

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi cu sfecla rosie