Cirighele (Minciunele)

de Corinuta in Prajituri, 14 Iun 2010 | 20433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de margarina
  • 1 lingurita untura
  • 250 g zahar
  • putina sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 500 ml lapte
  • 2 oua
  • 1 lingurita de bicarbonat stins cu otet sau lamaie
  • faina cat cuprinde
  • ulei pentru prajit
  • zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cirighele (Minciunele):

Se bat bine ouale cu zaharul pana se topeste, apoi se incorporeaza treptat margarina, untura, sarea, bicarbonatul, coaja de lamaie si laptele. La sfarsit se adauga faina, cat sa fie un aluat usor de framantat.


Se intinde o foaie de 1 cm grosime, se taie cu pintenul sau cu cutitul dreptughiuri sau romburi. Se taie la mijloc 1 cm si se rasucesc.


Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.


Se pudreaza cu zahar praf.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cirighele (Minciunele)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ramo_cata 1

14.06.2010, 16:42

eu gogosile le fac asa..sunt tare bune...

nadina73 1

16.06.2010, 10:34

super bune chiar de mult timp nu am mai facut ,fur una de la tine si las furcile si 5 la numar

Corinuta 1

19.06.2010, 10:29

Multumesc, Nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

RETETA RECOMANDATA
Trandafir din aluat dospit, cu nuca si gem de caise