Ciulama de ciuperci

de carmenvlad in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 21168 vizualizari

 

O retetade post la indemana oricui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe potrivite
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 lingurita Maggi, secretul gustului de legume
  • 1 legatura marar verde
  • 2-3 linguri de faina sau amidon alimentar
  • 500 ml apa
  • Sare si piper dupa gust

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Se spala ciupercile bine si se pun la fiert intr-un vas in care am adaugat ½ lingurita sare. Se fierb ciupercile 15-20 de minute. S opreste focul, se strecoara ciupercile si se lasa sa se raceasca. Se dau apoi prin robot sau se toaca marnt cu cutitul. Se caleste ceapa in ulei si apoi se adauga ciupercile tocate. Se dizolva faina in apa calduta si se pune pewste amestecul de ceapa si ciuperci. Se amesteca bine sa nu faca cocoloase, se adauga secretul gustului si se fierbe pana cand are consistenta unei smantani. Se toaca marunt usturoiul si se pune in ciulama. Se mai lasa sa fiarba 5 minute (daca este nevoie se mai adauga apa calda). Se potriveste de sare si piper , se presara marar verde si se serveste calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti -post