Ciulama de ciuperci

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 6510 vizualizari

 

Ciupercile...noua mea "dragoste" culinara

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciupercute din cutie sau proaspete
  • 250 grame smantana
  • 2 linguri rase de faina
  • o ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • marar( patrunjel) dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Dupa ce a devenit sticloasa am adaugat si ciupercutele pe care le acoperim lasand capacul putin deschis. Ele se vor face in suc propriu, iar cand acesta a scazut completam din nou cu apa sa fie bine acoperite.


Dupa ce am pus apa lasam oala fara capac si aducem la fierbere. Am lasat sa fiarba incet cateva min pana mai scade putin din apa. In acest timp amestecam cele 2 linguri de faina cu smantana si, cand zeama a mai scazut adaugam acest amestec. lasam sa mai fiarba aproximativ 5 min.


Dupa ce am pus amestecul de faina si smantana am potrivit de sare si piper.


Apoi am pus usturoiul pisat si mararul si am mai amestecat inca doua minute.


Si gata am facut o ciulama foarte delicioasa pe care am servit-o alaturi de mamaliga.


Pofta buna.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Teo 1

15.01.2010, 20:53

si eu am descoperit ca ciupercile sunt usor de pregatit si f,. gustoase.

Bucataras 1

15.01.2010, 23:19

Iar eu le-am descoperit acum la Real, in raionul de legume congelate ...

Adinacarla 1

16.01.2010, 01:22

Nu am stiut in ce categorie sa incadrez aceasta reteta...poate ma ajutati si pe mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi gratinati cu parmezan