Ciulama de ciuperci

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 5688 vizualizari

 

Ciupercile...noua mea "dragoste" culinara

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciupercute din cutie sau proaspete
  • 250 grame smantana
  • 2 linguri rase de faina
  • o ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • marar( patrunjel) dupa preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Dupa ce a devenit sticloasa am adaugat si ciupercutele pe care le acoperim lasand capacul putin deschis. Ele se vor face in suc propriu, iar cand acesta a scazut completam din nou cu apa sa fie bine acoperite.


Dupa ce am pus apa lasam oala fara capac si aducem la fierbere. Am lasat sa fiarba incet cateva min pana mai scade putin din apa. In acest timp amestecam cele 2 linguri de faina cu smantana si, cand zeama a mai scazut adaugam acest amestec. lasam sa mai fiarba aproximativ 5 min.


Dupa ce am pus amestecul de faina si smantana am potrivit de sare si piper.


Apoi am pus usturoiul pisat si mararul si am mai amestecat inca doua minute.


Si gata am facut o ciulama foarte delicioasa pe care am servit-o alaturi de mamaliga.


Pofta buna.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Teo 1

15.01.2010, 20:53

si eu am descoperit ca ciupercile sunt usor de pregatit si f,. gustoase.

Bucataras 1

15.01.2010, 23:19

Iar eu le-am descoperit acum la Real, in raionul de legume congelate ...

Adinacarla 1

16.01.2010, 01:22

Nu am stiut in ce categorie sa incadrez aceasta reteta...poate ma ajutati si pe mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel la tigaie grill cu sos de branzeturi